Godnatt!

Nu ska jag gå och duscha, Tihi det har inte blivit av än! Imorgon blir det stan dirr efter skolan, efter stan blir det nog att träffa Enes en stund. Så jag kommer nog inte hinna blogga så mycket imorgon, men jag ska försöka.
Efter duschen blir det sängen!

/M.

Kommentarer
Postat av: snusken

Dusha?!?! DUSHA?!?!?! Oj herregud, längesen jag tänkte på det. Det kanske är därför folk har undervikigt mig så under de senaste sju åren.

Tack för att dui påminde mig med din helt sagolika blogg. Puss&Kram!! // Snusken



PS: Någon random kommer attkommentera efter mig. SE UPP!

2010-03-26 @ 12:26:19
URL: http://snusken.blogg.se/
Postat av: snuskpelle

Duscha!!?!=!?!?!=!=!=!??!?!?!? Det väcker minnen.

Det var somsagt ett tag sen jag gjorde detta, jag har nästan glömt av hur man gör.... Först tar ma balsam, sen tvål... NEJ!! ! Inte tvål efter balsam, schampoo! Eller har ajg gjort det i fel ordning nu?!?!?1 Jag vet ingenting längre, i need help. JAG BEHLVER HJÄLP jag klarar INTE AV DETTA. Jag är kär i snusken, och dig. Men säg inte något till dig eller snusken, blir ju lite pinsamt då förstår du, hohohohohhohehehehhe. Ja, har du några mvg? Det har inte jag, bara alla mvg. Det är ganska roligt för mig att ha det, med tanke på hur längesen det var jag duchade. Nu ska jag förfölja snusken till Kumla anstallten. PUSSSBBYBYBYBYBY ;$$$$$1§§§§§§§§§<3!½!½!!½!!!!§§§§§§§§§§§§§

2010-03-26 @ 12:28:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0